Lägenhet 3B-1101

Såld

Välkommen in i en öppen och trevlig trea om 84,5 kvadrat med extra takhöjd och stor härlig uteplats. Här är det enkelt att trivas med bra planlösning, sociala ytor och smart förvaring.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 3B-1101
Situationsplan från Dockan, Göteborg, 3B-1101
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 5 367 kr
Boarea: 84,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 1 av 6
Nummer: 3B-1101
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Flexibelt

Ansvarig kontaktperson

En välkomnande och rymlig entré med plats för avhängning öppnar upp denna lägenhet. Intill entrén hittar du det största sovrummet med plats för dubbelsäng och smart förvaring i skjutdörrsgarderob. Härifrån når du även den stora uteplatsen, där du kan möblera fint och avnjuta goda frukostar under varma morgnar.

Det helkaklade badrummet är rymligt och utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare och förvaring i högskåp. Vägg i vägg med badrummet finner du hemmets andra sovrum som har fint ljusinsläpp och god förvaring i garderob och linneskåp.

Hemmets hjärta – vardagsrummet, är öppet och du får med enkelhet plats med både matbord och soffgrupp. Här kan du bjuda in till trevliga middagar tillsammans med vänner och familj. Den extra takhöjden om 3,70 m och det fina ljusinsläppet ger dessutom rummet en fin rymd. Köket ligger avskilt vilket skapar ett trevligt utrymme för matlagning i lugn och ro och intill finns en praktisk klädkammare som ger extra bra förvaring.  

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.  

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: