Lägenhet 3B-1103

Såld

Välkommen in i denna fina och välplanerade tvåa om 53,3 kvadrat med extra takhöjd. Här är lätt att trivas med sociala ytor, gott om förvaring och rymlig uteplats i sydost.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 3B-1103
Situationsplan från Dockan, Göteborg, 3B-1103
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 3 215 kr
Boarea: 53,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 1 av 6
Nummer: 3B-1103
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Flexibelt

Ansvarig kontaktperson

En välkomnande entré med plats för avhängning i garderob öppnar upp denna kvadratsmarta tvåa som lämnar plats till sociala ytor. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

Hallen öppnar upp till ett stort och öppet rum där kök och vardagsrum blir ett – här får du plats med både soffgrupp och matbord, där du kan njuta av trevliga middagar tillsammans med vänner och familj. Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och den extra takhöjden en härlig rymd.

Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och bra förvaring i skjutdörrsgarderob och linneskåp – här får du plats med mycket. Från sovrummet når du även den rymliga uteplatsen. Här kan du möblera för trevliga grillkvällar och njuta av soliga dagar.  

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: