Lägenhet 3B-1301

Såld

Välkommen till en öppen och trevlig tvåa om 64,5 kvadrat med balkonger i två väderstreck. Här bor du bekvämt med sociala ytor och gott om utrymme.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 3B-1301
Situationsplan från Dockan, Göteborg, 3B-1301
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 4 279 kr
Boarea: 64,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 3 av 6
Nummer: 3B-1301
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Flexibelt

Ansvarig kontaktperson

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Intill hallen ligger det helkaklade badrummet med bekvämligheter som dusch, tvättmaskin, torktumlare och förvaring i högskåp. Vägg i vägg hittar du ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i linneskåp och garderob. Härifrån når du dessutom hemmets mindre balkong som är perfekt för mysiga frukostar under årets varma månader.

Hemmets hjärta – vardagsrummet, är ljust och öppet och du får med enkelhet plats med både matbord och soffgrupp. Här kan du bjuda in till trevliga middagar tillsammans med vänner och familj. Köket är avskilt vilket skapar ett trevligt utrymme för matlagning i lugn och ro. Intill köket finns även den lite större balkongen med härligt västerläge – den givna platsen att uppleva solnedgången på tillsammans med någon du tycker om.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.  

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: