Lägenhet 3B-1302

Såld

Välkommen till en modern etta om 32 kvadrat med rymlig balkong. Här bor du bekvämt med öppen planlösning och badrummet är lite extra rymligt med både tvättmaskin och torktumlare.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 3B-1302
Situationsplan från Dockan, Göteborg, 3B-1302
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 2 547 kr
Boarea: 32 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 3 av 6
Nummer: 3B-1302
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Flexibelt

Ansvarig kontaktperson

En entré med plats för avhängning öppnar upp denna trevliga och kvadratsmarta etta. Intill entrén hittar du det rymliga helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare som ger extra bekvämlighet. Ett litet fönster ger dessutom fint ljusinsläpp.

Trots sina få kvadrat är känslan öppen. Här finns också en avskild sovhörna med plats för säng. Fönster och balkongdörrar ger ett fint ljusinsläpp och balkongen är rymlig med plats för utemöbler. Detta blir det perfekta stället för frukost i solen tillsammans med någon du tycker om.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: