Lägenhet 3B-1503

Såld

Välkommen in i denna fina och välplanerade tvåa om 54,5 kvadrat. Här får du både gott om förvaring och balkonger i två väderstreck.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 3B-1503
Situationsplan från Dockan, Göteborg, 3B-1503
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 3 776 kr
Boarea: 54,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 5 av 6
Nummer: 3B-1503
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Flexibelt

Ansvarig kontaktperson

En välkomnande entré med plats för avhängning i garderob öppnar upp denna kvadratsmarta tvåa. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och fina duschväggar i klarglas. Du får även en smart kombimaskin som spar på golvytan.

Hallen övergår i ett stort och luftigt rum med fönster i tre väderstreck, där kök och vardagsrum blir ett. Det finns plats för soffgrupp och matbord, så att du kan njuta av trevliga middagar tillsammans med vänner och familj. Härifrån når du även hemmets båda balkonger – den ena i västerläge med plats för möblering och den andra i perfekt söderläge, där du kan njuta av en god bok eller ge dina gröna fingrar fritt spelutrymme.  

Sovrummet har fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Här finns även bra förvaring i en lång skjutdörrsgarderob och linneskåp – på så vis blir det enkelt att både trivas och hålla snyggt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: