Inredning i Dockan - 3 av 133 möjliga

För att göra det enklare för dig att hitta rätt stil hemma har vi tagit fram tre unika inredningsstilar som du kan välja mellan i kvarteret Dockan. Stilarna flirtar med den urbana känslan i storstäder som Amsterdam, Barcelona och Berlin.

Tre inredningskoncept

Tanken är att stilarna ska fungera som en hjälp för dig när du ska välja inredning till din lägenhet. Om det sedan blir en bänkskiva från Barcelona, ett stänkskydd från Berlin och lindblomsgröna köksluckor från Amsterdam är helt upp till dig att bestämma. Man skulle kunna säga att stilarna symboliserar tre möjliga lösningar. Självklart är du fri att göra dina egna tolkningar och skapa ett hem som visar vem just du är.

Vi har även tagit fram en köksväljare där du kan se de möjligheter som går att välja mellan. Klicka på länkarna nedan och prova vilken kombination som passar just dig!

Berlin


Kontrastfylld inredning med Berlin

Berlin är en stil som känns urban, robust och kreativ på samma gång. Kulörerna är mättade och dova vilket passar fint ihop med ljusare detaljer. Detta är vår kanske mest kontrastfulla inredningsstil som precis som staden själv kombinerar ordning och reda med konstnärlig frihet och abstrakta uttryck. Addera gärna lite extra inslag av marmor, metaller, svart trä och skinn för att skapa rätt känsla. Vintageprintar, äldre kartor eller varför inte någon ärvd möbel förstärker kontrasten ytterligare.

Välj ditt kök med Berlin

I köksväljaren ser du de möjligheter du kan välja mellan. Klicka på länken nedan så får du se de val som erbjuds med inredningsstilen Berlin.

Se valmöjligheter med kökväljare Berlin »

Barcelona


Varmt och harmoniskt med Barcelona

Barcelona ger med sina lite varmare toner en väldigt ombonad och inbjudande känsla, trots att stilen är relativt avskalad och rå. Här får träet ordentligt med utrymme och i kombination med en vit bas och gröna växter blir känslan levande och harmonisk på samma gång. Precis som hos de övriga två stilarna dominerar hållbara och stilrena material, men får en lite varmare färgsättning. Kombinera med ytterligare detaljer i trä, läder och sten och visa gärna upp dina egna favoritprylar. 

Välj ditt kök med Barcelona

I köksväljaren ser du de möjligheter du kan välja mellan. Klicka på länken nedan så får du se de val som erbjuds med inredningsstilen Barcelona.

Se valmöjligheter med köksväljare Barcelona »

Amsterdam


Lekfull kombination med Amsterdam

Amsterdam är en stil som lekfullt kombinerar smutsiga pasteller, detaljer i målat trä och metaller. Addera vitt och svart i kombination med gedigna material som trä, läder, lackad metall och grönt för att skapa en nyfiken, positiv känsla. Amsterdam har ibland kallats för Europas eget busfrö, som med sina lite kontroversiella lagar och samtidigt gulliga uppsyn nog påminner om en spjuveraktig kusin. Inredningsstilen har tagit fasta på detta och vill med sina grågröna kulörer och grafiska inslag uppmuntra till nyfikenhet, aktivitet och nya idéer.

Välj ditt kök med Amsterdam

I köksväljaren ser du de möjligheter du kan välja mellan. Klicka på länken nedan så får du se de val som erbjuds med inredningsstilen Amsterdam.

Se valmöjligheter med köksväljare Amsterdam »

Dela sidan: