Kika runt i hemmen

Välkommen till ett litet smakprov på tre av de lägenhetstyper som du hittar i kvarteret Dockan. I lägenheterna möts du av ljus och rymd. Höga, stora fönster med härligt ljusinsläpp skapar full genomsikt och så fort du stiger in i ditt hem får du kontakt med himlen, gården och grönskan utanför. Klicka på länkarna nedan och ta en rundvandring i de olika hemmen.

Lägenhet 1605


Etta med ljus och rymd

I kvarteret Dockan får var sak sin naturliga plats, även i de lite mindre lägenheterna. Den här ettan är perfekt för dig som längtar efter öppen känsla men inte har behov av så många kvadrat. Frukosten smakar såklart allra bäst på den trevliga balkongen som får vackra pardörrar.

Kika runt i ettan här »

Lägenhet 1603


Tvåa med dubbla balkonger

Den här stora tvåan har spännande vinklar och balkonger i två väderstreck. Vardagsrummet förlängs med en trevlig balkong med pardörrar. Här har du alla möjligheter att skapa en personlig känsla och detf inns gott om plats för dig som gärna bjuder hem folk.

Kika runt i tvåan här »

Lägenhet 1604


Fyra med gott om förvaring

För lite större familjer finns här en generös fyra med två hallar, inbyggt förråd och både badrum och wc. Den här fyran är perfekt för barnfamiljen.

Kika runt i fyran här »

Dela sidan: