Galleriet ägarlägenheter Nya Hovås

Underbara ägarlägenheter i Nya Hovås

Upptäck allt från smarta ettor till familjefyror med bland annat en generös terrass i flera väderstreck.

Underbara ägarlägenheter i Nya Hovås
Mitt i populära Nya Hovås växer kvarteret Galleriet fram. Här hittar du ljusa hem med härliga balkonger och takterrasser. Snart har du även unik möjlighet att köpa en ägarlägenhet här, som ger dig större personlig frihet och lägre månadskostnad än med bostadsrätt.

Med ägarlägenhet i Galleriet äger du din bostad – på riktigt. Det innebär i stort sett samma friheter som när du bor i villa eller radhus, även om du bor i ett flerbostadshus. Du kan pantsätta, sälja och hyra ut din bostad till vem du vill. Dessutom är månadskostnaden betydligt lägre än i en bostadsrätt då du betalar ett högre pris. I Galleriet planerar vi att upplåta 14 lägenheter som äganderätter. 

I det populära området Nya Hovås har du lika nära till långa promenader längs med havet och ett dopp vid natursköna Amundön, som till ett mysigt hörn på din favoritbistro. Handla färsk fisk och skaldjur runt hörnet, välj ut din fredagsbukett och plocka upp färska croissanter till lördagsfrukosten. Och när du längtar efter stadspuls har du såklart Göteborg en kort bil- eller busstur bort.

För mer information om bostäderna bläddra i broschyren
Läs här om att köpa en ägarlägenhet.

Svanenmärkt för dig och miljön!
SvanenmärketI detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär
Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

Fakta om projektet

Pris 3 120 000 - 11 995 000 kr
Hem till salu 4 av 14
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Boarea 34 - 112 kvm
Månadsavgift Månadskostnad 1616 -2885 kr
Säljstart försäljning pågår
Inflyttning Juli 2023

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Broschyrer och dokument

Bostadsväljaren


Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren

Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter och ljuset vid olika tidpunkter på dygnet. Håll bara muspekaren över fasaden, control + scrolla för att zooma in eller ut och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Övriga bostäder säljs i en senare etapp.

Se filmen om Galleriet ägarlägenheter


SE filmen om Galleriet ägarlägenheter

Se bilder på Galleriet ägarlägenheter


Ägarlägenheterna i Galleriet passar dig som vill ha ut det mesta och det bästa av Nya Hovås. Upplåtelseformen ger dig lägre kostnader och mer frihet i ett kvarter med ljusa sociala hem en cykeltur från havet. Här har hemmen, precis som området i sig, en alldeles speciell attraktionskraft. Välkommen att se bilder på din ägarlägenhet i Galleriet!

Se bilderna här.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!