Galleriet Ägarlägenheter

Mitt i populära Nya Hovås växer kvarteret Galleriet fram. Här hittar du ljusa hem med härliga balkonger och takterrasser. Snart har du även unik möjlighet att köpa en ägarlägenhet här, som ger dig större personlig frihet och lägre månadsavgift än med bostadsrätt. Anmäl ditt intresse idag!

Med ägarlägenhet i Galleriet äger du din bostad – på riktigt. Det innebär i stort sett samma friheter som när du bor i villa eller radhus, även om du bor i ett flerbostadshus. Du kan pantsätta, sälja och hyra ut din bostad till vem du vill. Dessutom är månadsavgiften betydligt lägre än i en bostadsrätt då du betalar en högre insats. I Galleriet planerar vi att upplåta 14 lägenheter som äganderätter. Anmäl ditt intresse nu så kan du bli en av de första med ägarlägenhet i Göteborgsområdet.

I det populära området Nya Hovås har du lika nära till långa promenader längs med havet och ett dopp vid natursköna Amundön, som till ett mysigt hörn på din favoritbistro. Handla färsk fisk och skaldjur runt hörnet, välj ut din fredagsbukett och plocka upp färska croissanter till lördagsfrukosten. Och när du längtar efter stadspuls har du såklart Göteborg en kort bil- eller busstur bort.

Svanenmärkt för dig och miljön!
SvanenmärketI detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär
Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2-4
Säljstart Planerad senhösten 2021
Inflyttning Planerad från 2023

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!