Lägenhet 2 rok, 47,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 233
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 233
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 233
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 233
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 233
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 233

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa med rymlig balkong i västerläge. Med sin värmande kvällssol är den som gjord för sköna middagar när vännerna kommer förbi. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring i klädkammare.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en generös umgängesyta. Hela rummet badar i ljus från de stora fönstren och utanför breder den rymliga balkongen ut sig i härligt västerläge. Med sin kvällssol och lugna läge blir den snabbt en favoritplats för umgänge under sommarmånaderna.

Längst in i hemmet, i anslutning till vardagsrummet, hittar du det trivsamma sovrummet. Här bjuder det stora fönstret på ett riktigt fint ljusinsläpp samtidigt som klädkammaren och linneskåpet ger dig tillgång till extra mycket förvaringsutrymme.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss. Vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 6
Nummer 233
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20