Lägenhet 3 rok, 73,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 241
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 241
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 241
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 241
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 241
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 241

I den här ljusa och välplanerade trean njuter du av livet med ett underbart ljusinsläpp och riktigt bra förvaring. Under fina dagar blir den generösa balkongen i söderläge den perfekta platsen för umgänge med familj och vänner. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning och en garderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Lite längre in i hemmet finns ett rymligt förråd med plats för ännu mer förvaring och intill ligger det mindre av hemmets två sovrum. Det mysiga rummet har ett fint ljusinsläpp samt ännu en garderob och ett linneskåp.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Den halvöppna planlösningen och de stora fönstren gör rummet ljust, luftigt och inbjudande. I vardagsrumsdelen ryms en större soffa med fåtöljer och i köket en matplats för flera gäster.

Utanför vardagsrumsdelen breder den stora balkongen ut sig. Med sitt sköna söderläge och placering mot den gröna gården, blir den ett extra rum under sommarmånaderna. En given favoritplats för långa bruncher och middagar med familj och vänner. Intill vardagsrumsdelen ligger det ljusa och rymliga sovrummet som även det har ett rikligt ljusinsläpp och en lång skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 73,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 6
Nummer 241
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20