Lägenhet 4 rok, 97 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 272
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 272
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 272
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 272
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 272
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 272

Högst upp i huset hittar du denna generösa takvåning med en terrass på imponerande 58 kvadratmeter i soligt västerläge, med utsikt över takåsarna. Här njuter du av öppna sociala ytor, ett rikligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, dubbla badrum och bra förvaring. Välkommen upp!

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här hittar du även en garderob, ett praktiskt städskåp och det första av hemmets två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du ha en handdukstork så kan du välja det som tillval.

Mitt emot badrummet ligger de två lite mindre sovrummen som båda har egna garderober för förvaring. Därefter når du hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen och de stora fönstren gör rummet ljust, luftigt och inbjudande. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och en matplats för många gäster samtidigt som vinkelköket och köksön ger extra arbetsyta.

Utanför breder den imponerande terrassen ut sig. Med sina 58 kvadratmeter i soligt västerläge och utsikt över takåsarna blir det en underbar plats för umgänge under sommarhalvåret.

Vid köksdelen hittar du det största sovrummet. Här njuter du av ett fint ljusinsläpp och förvaring i skjutdörrsgarderob, linneskåp och smidigt förråd. I anslutning finns även ett eget badrum med dusch vilket ger sovrummet svitkaraktär och underlättar livet under vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 97 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 6
Nummer 272
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29