Lägenhet 3 rok, 84 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 311
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 311
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 311
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 311
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 311
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 311

Välkommen in i denna välplanerade trea med en generös uteplats mot den gröna gården. Här njuter du av en extra hög takhöjd, social planlösning och ett massivt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Dessutom har du tillgång till ett fint arbetsrum som gör att du kan jobba bekvämt hemifrån.

När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning och en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Den höga takhöjden, halvöppna planlösningen och stora fönster i två väderstreck gör rummet luftigt och inbjudande. Här ryms både en tilltagen soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Intill vardagsrumsdelen ligger det ljusa arbetsrummet med utsikt mot gården.

Utanför breder den härliga uteplatsen ut sig och blir ett extra rum under sommarmånaderna. Med sina 26,5 kvadratmeter, omgiven av den mysiga gården, blir den en given favoritplats för både avkoppling och umgänge. Med gott om plats för härliga bruncher och middagar när vännerna kommer förbi.

Hemmets två sovrum har båda två ett underbart ljusinsläpp från stora fönster och egna garderober för förvaring. I det största sovrummet har du dessutom tillgång till ett linneskåp och rymlig klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 7
Nummer 311
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29