Lägenhet 311

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 311
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 311
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 311
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 311

Välkommen in i denna välplanerade trea med en generös uteplats mot den gröna gården. Här njuter du av en extra hög takhöjd, social planlösning och ett massivt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Dessutom har du tillgång till ett fint arbetsrum som gör att du kan jobba bekvämt hemifrån.

När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning och en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Den höga takhöjden, halvöppna planlösningen och stora fönster i två väderstreck gör rummet luftigt och inbjudande. Här ryms både en tilltagen soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Intill vardagsrumsdelen ligger det ljusa arbetsrummet med utsikt mot gården.

Utanför breder den härliga uteplatsen ut sig och blir ett extra rum under sommarmånaderna. Med sina 26,5 kvadratmeter, omgiven av den mysiga gården, blir den en given favoritplats för både avkoppling och umgänge. Med gott om plats för härliga bruncher och middagar när vännerna kommer förbi.

Hemmets två sovrum har båda två ett underbart ljusinsläpp från stora fönster och egna garderober för förvaring. I det största sovrummet har du dessutom tillgång till ett linneskåp och rymlig klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 895 000 kr
Månadskostnad 4 816 kr
Boarea 84 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 7
Nummer 311
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Tisdagen 15 juni 2021
Tid 16:00 – 18:00
15/06/2021 16:00 15/06/2021 18:00 Visning av Galleriet Välkommen på vår digitala säljstart av Galleriet, Nya Hovås! För mer info om säljstarten och projektet, besök vår hemsida skanska.se/galleriet

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-galleriet

Den 15 juni kl. 12.00 öppnar köpanmälan och mellan 16.00-18.00 har du möjlighet att prata med oss och ställa alla dina frågor. Skanska DD/MM/YYYY

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende