Lägenhet 324

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 324
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 324
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 324
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 324
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 324
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 324

I den här välplanerade tvåan har du tillgång till bra förvaring och en härlig balkong i perfekt söderläge. Den öppna och sociala planlösningen ger gott om plats för både matlagning och middagar när vännerna kommer förbi. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en lång skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Rummet har ett fint ljusinsläpp och utanför vardagsrumsdelen breder den härliga balkongen ut sig i söderläge. Den blir en naturlig förlängning av lägenheten under sommarmånaderna, perfekt för mysiga middagar med familj och vänner.

Det rymliga sovrummet har även det ett rikligt ljusinsläpp från det stora fönstret, en skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder samt ett linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer 324
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187