Lägenhet 3 rok, 79,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 331
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 331
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 331
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 331
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 331
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 331

Kom in i denna stora och välplanerade trea med ett rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Den halvöppna planlösningen ger gott om plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Samtidigt blir den härliga balkongen mot gården till ett extra rum under sommarhalvåret.

När du kommer in möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Här finns även en garderob och ingången till hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du ha en handdukstork så kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Det inbjudande rummet fylls av ljus från de stora fönstren. I köket ryms en matplats för flera gäster och i vardagsrumsdelen en större soffa med fåtöljer. Utanför breder den stora balkongen ut sig med utsikt mot den gröna gården. Den blir en given favoritplats för bruncher och middagar under fina dagar.

Från köksdelen når du det mindre av hemmets två sovrum, som har ett fint ljusinsläpp och en egen garderob för kläder. Det andra hittar du vid vardagsrummet. Det stora och luftiga rummet har ett härligt ljusinsläpp samt en rymlig skjutdörrsgarderob och linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 79,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 7
Nummer 331
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20