Lägenhet 335

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 335
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 335
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 335
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 335

I den här ljusa och välplanerade tvåan med social planlösning ryms allt det bästa i livet. Den mysiga balkongen blir snabbt en favoritplats när vännerna kommer förbi samtidigt som riktigt bra förvaring gör vardagslivet lite extra enkelt.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en lång skjutdörrsgarderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Entrén öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet. Den öppna planlösningen och stora fönstren gör rummet ljust och luftigt. I vardagsrumsdelen ryms en större soffa med fåtöljer och i köket en matplats för flera gäster. Där hittar du även ett praktiskt städskåp.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig. Med sin sköna placering mot den gröna gården blir den ett extra rum under sommarmånaderna. En given favoritplats för långa bruncher och middagar med familj och vänner. Intill vardagsrumsdelen ligger det rymliga sovrummet som även det har ett rikligt ljusinsläpp samt en skjutdörrsgarderob och linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 850 000 kr
Månadskostnad 3 496 kr
Boarea 56 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 7
Nummer 335
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Tisdagen 15 juni 2021
Tid 16:00 – 18:00
15/06/2021 16:00 15/06/2021 18:00 Visning av Galleriet Välkommen på vår digitala säljstart av Galleriet, Nya Hovås! För mer info om säljstarten och projektet, besök vår hemsida skanska.se/galleriet

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-galleriet

Den 15 juni kl. 12.00 öppnar köpanmälan och mellan 16.00-18.00 har du möjlighet att prata med oss och ställa alla dina frågor. Skanska DD/MM/YYYY

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende