Lägenhet 2 rok, 51 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 353
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 353
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 353
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 353
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 353
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 353

Välkommen in i en denna inbjudande tvåa med öppen planlösning, bra förvaring och ett riktigt fint ljusinläpp. I det här hemmet ryms både matlagning och middagar med familj och vänner och under fina dagar blir den rymliga balkongen i perfekt söderläge garanterat din nya favoritplats.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning och en garderob för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Rummet har ett fint ljusinsläpp och utanför vardagsrumsdelen breder den härliga balkongen ut sig i härligt söderläge. Den blir en naturlig förlängning av lägenheten under sommarmånaderna, som gjord för mysiga middagar när vännerna kommer förbi.

Det rymliga sovrummet har även det ett rikligt ljusinsläpp från det stora fönstret. I anslutning finns också en stor klädkammare som rymmer en hel del skor och kläder samt ett linneskåp och smidigt städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 7
Nummer 353
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Malin Tulldahl

Malin Tulldahl

031-733 20 98