Lägenhet 4 rok, 95,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 382
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 382
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 382
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 382
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 382
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 382

Välkommen upp till denna imponerande takvåning som fylls av ljus från fönster i tre väderstreck. Här njuter du av livet med dubbla badrum och en 59 kvadratmeter stor terrass i soligt sydvästläge med utsikt över takåsarna.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en garderob, städskåp och det största av hemmets två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

De två lite mindre sovrummen har alla ett fint ljusinsläpp, egna garderober och linneskåp för förvaring. I det största sovrummet hittar du en lång skjutdörrsgarderob som rymmer en hel del skor och kläder. Här finns också ett eget badrum med dusch som ger rummet svitkaraktär och underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster samtidigt som de stora fönstren i tre väderstreck bjuder på ett massivt ljusinsläpp.

Utanför breder den härliga terrassen ut sig. Med sina 59 kvadratmeter i soligt sydvästläge och utsikt över takåsarna blir den en given favoritplats för avkoppling och umgänge under sommarhalvåret. Med plats för både små och stora tillställningar under bar himmel.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 95,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer 382
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29