Lägenhet 3 rok, 64 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 411
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 411
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 411
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 411
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 411
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 411

Välkommen till denna välplanerade trea med dubbla uteplatser. Den ena mot den mysiga gården, den andra i härligt söderläge. Inuti njuter du av ett fint ljusinsläpp och extra hög takhöjd samt ett arbetsrum – perfekt för dig som vill kunna jobba bekvämt hemifrån.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig klädkammare för skor och ytterkläder. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Lite längre in hittar du det trevliga arbetsrummet som fylls av dagsljus från det stora fönstret, och intill ligger hemmets största sovrum. Det ljusa och luftiga rummet har en smidig skjutdörrsgarderob, ett linneskåp och städskåp för förvaring. Här finns också en balkongdörr mot den ena av två uteplatser. Med sina 15 kvadratmeter i söderläge blir den en underbar plats för avkoppling under sommarmånaderna.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Den höga takhöjden, öppna planlösningen och stora fönster gör rummet ljust och luftigt. Här ryms både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Dessutom ger det trevliga vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför vardagsrumsdelen hittar du uteplats nummer två, med fin placering mot den gröna gården. Den blir ett extra rum under fina dagar och en given favoritplats för bruncher och middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 64 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 6
Nummer 411
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20