Lägenhet 422

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 422
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 422
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 422
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 422

Den här rymliga och välplanerade gavelfyran fylls av ljus från fönster i tre väderstreck. Här njuter du av en öppen planlösning med plats för allt det bästa i livet. Dessutom har du dubbla toaletter, vinkelkök och en stor balkong i västerläge. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob och städskåp samt en gäst-wc som underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Från hallen når du också de tre sovrummen, som alla har ett fint ljusinsläpp och egna garderober för förvaring. I det största sovrummet hittar du en lång skjutdörrsgarderob och linneskåp som rymmer en hel del skor och kläder.

Det helkaklade badrummet lite längre in i hemmet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Hallen leder dig in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. De stora fönstren i tre väderstreck bjuder på ett massivt ljusinsläpp och vinkelköket ger extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig. Med sitt västerläge blir den en given favoritplats för både avkoppling och umgänge under sommarhalvåret. Som gjord för mysiga middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 895 000 kr
Månadskostnad 4 954 kr
Boarea 87 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 6
Nummer 422
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Tisdagen 28 september 2021
Tid 16:00 – 17:00
28/09/2021 16:00 28/09/2021 17:00 Visning av Galleriet Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. Visningen sker i Skanskas visningslägenhet, Hedtångsvägen 25. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-galleriet

Skanska DD/MM/YYYY

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende