Lägenhet 4 rok, 106,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 471
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 471
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 471
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 471
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 471
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 471

I den här generösa takvåningen ryms allt det bästa i livet. Här blir den stora terrassen en underbar plats för umgänge under sommarhalvåret, samtidigt som de många och stora fönstren bjuder på ett imponerande ljusinsläpp. Dessutom har du tillgång till dubbla badrum och riktigt bra förvaring. Välkommen upp!

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med en rymlig skjutdörrsgarderob och städskåp samt det största av hemmets två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Du har också möjligheten att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster samtidigt som de stora fönstren bjuder på ett underbart ljusinsläpp. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför breder den imponerande terrassen ut sig från öster till väster. Med sina 59 kvadratmeter, kvällssol och utsikt över takåsarna blir den en given favoritplats för både avkoppling, umgänge och firanden under sommarhalvåret.

I den andra delen av hemmet ligger de tre sovrummen. De två lite mindre har båda ett fint ljusinsläpp och egna garderober för förvaring. Det största sovrummet är ljust och luftigt och har en egen utgång mot den härliga terrassen. Här finns även en rymlig klädkammare med plats för en hel del skor och kläder samt ett linneskåp. I anslutning finns dessutom ett eget badrum med dusch som ger rummet svitkaraktär, och underlättar livet under vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 106,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 6
Nummer 471
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29