Välkommen in!

I Galleriet är det enkelt och bekvämt att leva och bo. På en lugn plats i Nya Hovås, halvvägs upp för berget hittar du utvalda hem med generösa öppna eller halvöppna planlösningar. Husen har en genuin tidlös arkitektur och är planerade så att de allra flesta får soliga balkonger eller uteplatser. Utöver de hemmen du kan kika närmare på här finns också ettor med generös takhöjd, hem med terrasser och stora sovrum med klädkammare och badrum i direkt anslutning. Kliv in och kika på några av vanligt förekommande planlösningar.

Tvåa med gott om plats för vänner

Stig in i en ljus tvåa med öppen härlig planlösning, perfekt för dig som gärna bjuder vänner på långa middagar. Under sommaren kan du flytta ut dina måltider till den mysiga balkongen med perfekt söderläge. Hemmet har bra förvaring i två skjutdörrsgarderober, en i hallen och en i det stora härliga sovrummet. I det helkaklade badrummet hittar du en praktisk kombimaskin som spar på golvytan.

Social trea med balkong i söderläge

Hitta hem till en välplanerad och ljus trea med kombinerat kök och vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här har du gott om utrymme för en större matplats, soffa och fåtöljer. Ett rum där släkt och vänner kommer att trivas! Hemmet har en trevlig balkong i soligt söderläge där du kan inreda med en matplats och krukor så att du kan njuta av sommarkvällen efter en dag vid havet. Väljer du en av treorna på bottenvåningen får du en uteplats som till och med är större än balkongen. Tre skjutdörrsgarderober ger dig gott om förvaring och det hekaklade badrummet är smart planerat.

Ljus trea med balkong med kvällssol

Kliv in i en trevlig trea med halvöppen planlösning, perfekt för dig som föredrar att vardagsrummet och köket ligger skilda åt. Matplatsen rymmer många gäster och i vardagsrummet kan du inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån når du hemmets balkong där du kan du njuta av sköna stunder i kvällssolen. Det större sovrummet är generöst och luftigt och har gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörsgarderob. Det mindre sovrummet går utmärkt att inreda som ett hemmakontor. Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Smart fyra med plats för vardag och helg

Kliv in i en riktig välplanerad fyra med öppen härlig planlösning och en trevlig balkong med kvällssol. Det rymliga vinkelköket passar perfekt för den matintresserade familjen och rummet får fint ljus från tre väderstreck. Matplatsen rymmer många vänner, stora som små, vardag som helg. Du hittar bra förvaring i skjutdörrsgarderober i både hallen och i det större sovrummet, och de två mindre sovrummen har förvaring i varsin gardrob. Entrén är smart planerad så att ytterkläder och skor placeras på en avskild del så att det är enkelt att hålla snyggt och trevligt. Ett stort helkaklat badrum med dusch samt gäst-wc underlättar vardagen här. 

Observera att mindre justeringar på planlösningar och bilder kan förekomma.

Anmäl dig redan nu!

Ju tidigare du anmäler dig desto större chans har du att få välja just hem som passar dig bäst när det är dags för säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla intresse i våra projekt.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig.

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187