Bland grönområden och industriromantik

Krokslätt växter, här bor du i en stadsdel som erbjuder det mesta. Du har nära till både spårvagnen, grönområden, city och en mängd olika mysiga caféer. Det är helt enkelt väldigt lätt att trivas här.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 33 - 120 kvm
Säljstart: Planerad hösten 2019
Inflyttning: Start prel. 2020/2021

I Krokslätt bor du inte bara lätt och trevligt – det är också ett mycket spännande område med stora planer. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas. Men redan nu har Krokslätt mycket att erbjuda, både i form av smidiga kommunikationer och närhet till mycket av det du behöver. Men också mycket som ger vardagen en guldkant.  

Enkelt att leva Svanenmärkt i Krokslätt! 
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Krokslätt kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Karta


Avstånd till platser

Lär känna Krokslätt

Enkla kommunikationer

Kvarteret ligger nära hållplatsen Elisedal där spårvagn två och fyra smidigt tar dig in till stan. Oavsett om du tar tvåan som åker via centralen, genom centrum och ut till Linné eller om du tar fyran som åker via centralen och sedan ut mot Gamlestaden och Angered. Om du hellre tar cykeln är det dessutom enkelt att cykla längs Mölndalsvägen. På bara tio minuter är du inne vid Korsvägen.

Nära till hållplatsen

En smidig vardag

Utöver att du smidigt kan ta dig in till stan har du dessutom både ICA Maxi och Willys bara ett stenkast från hemmet. Så när det väl är dags att storhandla blir det en väldigt enkel historia. På samma tema hittar du dessutom Nordic Wellness i kvarteret bredvid.

Grönområden och elljusspår

Om du vill uppleva lite grönska och få röra lite på dig är Safjället helt perfekt. Du börjar vid Krokslättsvallen som ligger ca 11 minuter bort med cykel och sedan kan du välja om du vill ta det kortare spåret om 1,5 km eller det längre om 2,5 km. Ljusen tänds när det blir mörkt och förblir tända till klockan elva ungefär, beroende på årstid. Så du kan alltid få in en härlig löprunda i vardagen. Men Safjället är även mycket mer än bara motionsspår. Naturreservatet inrättades 1991 och täcker 88 hektar. Människor har brukat området länge och det finns både hällkistor och en fornborg här. Det finns flera små stigar och även två eldplatser. Så oavsett om du vill motionsträna eller bara ta en paus och vandra runt i en vacker natur är Safjället en unik chans du inte borde missa.

Nära till stadens utbud

Nära till Salfjället

Nära till Salfjällets naturområde

Blommor Avenyn

Bageri Avenyn

Ostbutik delikatess Avenyn

Nära till restauranger Skanska Krokslätt

Stan Göteborg

Nära till hållplatsen

7 min från Korsvägen

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Krokslätt

Ansvariga kontaktpersoner

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan På Gårdas gata 5
412 50 Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: