Bland grönområden och industriromantik

Krokslätt växer, här bor du i en stadsdel som erbjuder det mesta. Du har nära till både spårvagnen, grönområden, city och en mängd olika mysiga caféer. Det är helt enkelt väldigt lätt att trivas här.

I Krokslätt bor du inte bara lätt och trevligt – det är också ett mycket spännande område med stora planer. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas. Men redan nu har Krokslätt mycket att erbjuda, både i form av smidiga kommunikationer och närhet till mycket av det du behöver. Men också mycket som ger vardagen en guldkant.  

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Säljstart: Våren 2021
Inflyttning: Planerad från 2023

Letar du nyproduktion med snabbare inflyttning?

Vårt projekt Tändstickan byggs just nu på andra sidan Mölndalsvägen. Där hittar du välplanerade lägenheter om 1-3 rum och kök. På Tändstickans projektsida kan du läsa mer. 

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Lär känna Krokslätt

Nära till hållplatsen

Enkla kommunikationer

Kvarteret ligger nära hållplatsen Elisedal där spårvagn två och fyra smidigt tar dig in till stan. Oavsett om du tar tvåan som åker via centralen, genom centrum och ut till Linné eller om du tar fyran som åker via centralen och sedan ut mot Gamlestaden och Angered. Om du hellre tar cykeln är det dessutom enkelt att cykla längs Mölndalsvägen. På bara tio minuter är du inne vid Korsvägen.

Nära till stadens utbud

En smidig vardag

Utöver att du smidigt kan ta dig in till stan har du dessutom både ICA Maxi och Willys bara ett stenkast från hemmet. Så när det väl är dags att storhandla blir det en väldigt enkel historia. På samma tema hittar du dessutom Nordic Wellness i kvarteret bredvid.

7 min från Korsvägen
Nära till Salfjället

Grönområden och elljusspår

Om du vill uppleva lite grönska och få röra lite på dig är Safjället helt perfekt. Du börjar vid Krokslättsvallen som ligger ca 11 minuter bort med cykel och sedan kan du välja om du vill ta det kortare spåret om 1,5 km eller det längre om 2,5 km. Ljusen tänds när det blir mörkt och förblir tända till klockan elva ungefär, beroende på årstid. Så du kan alltid få in en härlig löprunda i vardagen. Men Safjället är även mycket mer än bara motionsspår. Naturreservatet inrättades 1991 och täcker 88 hektar. Människor har brukat området länge och det finns både hällkistor och en fornborg här. Det finns flera små stigar och även två eldplatser. Så oavsett om du vill motionsträna eller bara ta en paus och vandra runt i en vacker natur är Safjället en unik chans du inte borde missa.

Blommor Avenyn
Bageri Avenyn

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Krokslätt

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan På Gårdas gata 5
412 50 Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: