Lägenhet 1-0902

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0902
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0902
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0902
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0902

Välkommen in på gatuvåningen till en smart etta med rymligt loft. Extra takhöjd och stort fönster ger rymd åt rummet som går att inreda med både matplats och soffgrupp. Förvaring finns i skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob med linneskåp och städskåp. Från hallen når du även hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Det kombinerade köket och vardagsrummet har extra takhöjd och en luftig känsla. Här kan du inreda med både en trevlig matplats samt soffa och fåtölj. Det stora fönstret släpper in ljus från morgonen och flera timmar under dagen. Härifrån tar du dig via en stege upp på det mysiga sovloftet. Loftet rymmer säng samt ett sängbord och ger dig en avskild sovplats.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 900 000 kr
Månadskostnad 2 550 kr
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan -1 av 7
Nummer 1-0902
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Måndagen 20 september 2021
Tid 16:00 – 17:00
20/09/2021 16:00 20/09/2021 17:00 Visning av Krokslätts Terrasser Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-krokslatts-terrasser

Visning sker i visningsbod på byggområdet. Närmaste adress Ebbe Lieberathsgatan 4 (mittemot Willys entré). Skanska DD/MM/YYYY

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier