Lägenhet 2 rok, 46,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1005
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1005
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1005
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1005
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1005
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1005

Välkommen in på gårdsvåningen till en tvåa med stor uteplats i söderläge mot den lugna gröna gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett rofyllt läge och du får bra förvaring i en skjutdörrsgarderob samt linneskåp.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en garderob. Härifrån tar du dig in i hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Några steg in från entrén hittar du hemmets gemensamma kök och vardagsrum. Den sociala planlösningen och det praktiska vinkelköket passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. I andra änden av hemmet, i ett rofyllt läge mot den slutna gården, ligger det ljusa sovrummet. En stor skjutdörrsgarderob med linneskåp samt städskåp rymmer en hel del kläder och skor. Från rummet tar du dig ut på den härliga uteplatsen i perfekt söderläge. Här kan du njuta av sköna dagar i en solstol för att senare duka upp för en sommarmiddag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 7
Nummer 1-1005
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267