Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1102
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1102
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1102
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1102
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1102
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1102

Välkommen in till en välplanerad gaveletta med fönster i två väderstreck och balkong med morgonsol. Det här hemmet är som gjort för umgänge med ett utrymme för både matplats och soffa, ett praktiskt vinkelkök och en separat sovdel. En skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och skor.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Ett par steg in i hallen får din säng en privat plats, avskild från de sociala delarna av hemmet. Härifrån når du hemmets balkong i fint österläge. Här kan du starta helgen med en lång frukost. Det öppna ljusa rummet med fönster i två väderstreck är som gjort för umgänge. Här kan du inreda med både matplats, soffa samt tv, och vinkelköket passar dig om gillar matlagning.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 7
Nummer 1-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier