Lägenhet 1-1203

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1203
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1203
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1203
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1203

Välkommen in till en kvadratsmart etta på gårdsvåningen med balkong med morgonsol och utrymme för både en sovplats och trevligt umgänge med vänner. Förvaring finns i dubbla garderober och linneskåp.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober, linneskåp och städskåp. Från hallen når du även hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsummet är enkelt att inreda med sängplats, matbord och soffa. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den mysiga balkongen i österläge. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 225 000 kr
Månadskostnad 2 502 kr
Boarea 33,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 7
Nummer 1-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Jessica Bagheri

Jessica Bagheri

010-449 39 18

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier