Lägenhet 1-1404

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1404
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1404
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1404
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1404

Välkommen in till en femma för den större familjen med öppen social planlösning med plats för härliga middagar till både vardag och helg. Här kan du njuta av sköna dagar på dubbla balkonger i två väderstreck. Samtliga sovrum är placerade mot den lugna slutna gården, och två badrum och bra förvaring underlättar vardagen här.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Här hittar du hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Vidare genom den inre hallen ligger ett av lägenhetens större sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. I en skjutdörrsgarderob med linneskåp får du gott om förvaring för kläder och skor. Mitt emot finns ett av de mindre sovrummen där du kan inreda med en skön läsfåtölj. Båda rummen har fönster mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd.

Hallen tar dig vidare mot det större helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring. Att ha två badrum underlättar på vardagen då hela familjen ska iväg samtidigt på morgonen. Intill ligger ytterligare två sovrum. Det större har utgång till en trevlig balkong mot gården där du kan avsluta dagen med en middag eller en kopp te i kvällssolen. Rummet har förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet har förutom säng och sängbord plats för ett skrivbord. Det kan bli ditt nya hemmakontor med utsikt över den gröna gården.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social luftig planlösning och är perfekt för en familj med stort umgänge. Matplatsen rymmer flera gäster och vardagrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån öppnar du upp mot hemmets andra balkong där du kan duka upp till en trevlig helgfrukost i solen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 5 700 000 kr
Månadskostnad 6 270 kr
Boarea 118 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 4 av 7
Nummer 1-1404
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Måndagen 20 september 2021
Tid 16:00 – 17:00
20/09/2021 16:00 20/09/2021 17:00 Visning av Krokslätts Terrasser Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-krokslatts-terrasser

Visning sker i visningsbod på byggområdet. Närmaste adress Ebbe Lieberathsgatan 4 (mittemot Willys entré). Skanska DD/MM/YYYY

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier