Lägenhet 2 rok, 46,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1405
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1405
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1405
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1405
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1405
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1405

Välkommen in till en tvåa med balkong i söderläge mot den lugna gröna gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett rofyllt läge och du får bra förvaring i en skjutdörrsgarderob samt linneskåp.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en garderob. Härifrån tar du dig in i hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Några steg in från entrén hittar du hemmets gemensamma kök och vardagsrum. Den sociala planlösningen och det praktiska vinkelköket passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. I andra änden av hemmet, i ett rofyllt läge mot den slutna gården, ligger det ljusa sovrummet. En stor skjutdörrsgarderob med linneskåp samt städskåp rymmer en hel del kläder och skor. Från rummet tar du dig ut på den härliga balkongen i perfekt söderläge. Här kan du njuta av sköna dagar i solen för att senare duka upp för en sommarmiddag.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 7
Nummer 1-1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier