Lägenhet 2-1103

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1103
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1103
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1103
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1103

Välkommen in till en fyra med öppen social planlösning med vinkelkök och plats för stora och små middagar. Från vardagsrummet når du en mysig balkong med morgonsol. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av dubbla badrum och bra förvaring i skjutdörrsgarderob och flera garderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett par steg in i en inre hall utrustad med städskåp och garderob ligger det andra badrummet med dusch.

Hemmets större sovrum har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Fönster vetter mot den lugna gården så att du kan vädra ostört under sommarnätterna. Vägg i vägg ligger ett av de mindre sovrummen med samma lugna läge. Rummet går att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

I andra änden av hemmet hittar du det kombinerade köket och vardagsrummet som har en social planlösning och ett vinkelkök som passar utmärkt för dig som gillar matlagning och som gärna bjuder hem vänner och familj. Matplatsen rymmer flera gäster och placeras med fördel framför fönstret. Vardagsrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och måltider utomhus på balkongen i österläge. Innanför vardagsrummet finns hemmets tredje sovrum där du kan vakna till morgonsol. Här har du plats för kläder i två garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 750 000 kr
Månadskostnad 4 803 kr
Boarea 85 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 7
Nummer 2-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Måndagen 20 september 2021
Tid 16:00 – 17:00
20/09/2021 16:00 20/09/2021 17:00 Visning av Krokslätts Terrasser Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-krokslatts-terrasser

Visning sker i visningsbod på byggområdet. Närmaste adress Ebbe Lieberathsgatan 4 (mittemot Willys entré). Skanska DD/MM/YYYY

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Se 3D-bilder från bostaden


Virtuell rundvandring i lägenheten


Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier