Lägenhet 4 rok, 85 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1303
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1303
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1303
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1303
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1303
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1303

Välkommen in till en fyra med öppen social planlösning med vinkelkök och plats för stora och små middagar. Från vardagsrummet når du en mysig balkong med morgonsol. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av dubbla badrum och bra förvaring i skjutdörrsgarderob och flera garderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett par steg in i en inre hall utrustad med städskåp och garderob ligger det andra badrummet med dusch.

Hemmets större sovrum har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Fönster vetter mot den lugna gården så att du kan vädra ostört under sommarnätterna. Vägg i vägg ligger ett av de mindre sovrummen med samma lugna läge. Rummet går att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

I andra änden av hemmet hittar du det kombinerade köket och vardagsrummet som har en social planlösning och ett vinkelkök som passar utmärkt för dig som gillar matlagning och som gärna bjuder hem vänner och familj. Matplatsen rymmer flera gäster och placeras med fördel framför fönstret. Vardagsrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och måltider utomhus på balkongen i österläge. Innanför vardagsrummet finns hemmets tredje sovrum där du kan vakna till morgonsol. Här har du plats för kläder i två garderober.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens.

Tillvalen för bostäderna är redan gjorda. Kontakta mäklaren för mer information.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 7
Nummer 2-1303
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Se 3D-bilder från bostaden


Sovrum 2-1503 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska
Vardagsrm 2-1503 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska
Kök 2-1503 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Virtuell rundvandring i lägenheten


Detta är en 3D-visualisering avvikelser kan förekomma.

Skanska Bostad i sociala medier