Lägenhet 4 rok, 102,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702

I den här rymliga fyran kan du njuta av livet på en egen takterrass mot gården. Den öppna sociala planlösningen med vinkelkök, matplats för många gäster samt köksö passar utmärkt för dig som uppskattar middagar med vänner. I det här hemmet kan du välja att inreda de små rummen som sovrum eller hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av två badrum och bra förvaring i skjutdörrsgarderober och flera garderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett par steg in hittar du ett av de mindre sovrummen. Förut säng och sängbord ryms här även ett skrivbord. Rummet har fönster mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning och ett vinkelkök som passar utmärkt för dig som gillar matlagning och som gärna bjuder hem vänner och familj. Vid den trevliga köksön kan du ta dagens första kopp kaffe före jobbet för att senare på kvällen duka upp smårätter till dina gäster. Matplatsen rymmer många och i vardagrumsdelen kan du inreda med både soffa och fåtöljer. Rummet leder ut till den härliga takterrassen med västerläge. Den kommer att bli en given favoritplats under sommarhalvåret, med plats för både matbord och solstolar.

En inre hall leder till hemmets andra helkaklade badrum med dusch. Här hittar du också det större sovrummet med gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Rummet har ett stort fönster mot den lugna gården så att du får ro under natten. Det tredje sovrummet har härlig morgonsol och bra förvaring i en skjutdörrsgarderob. Rummet går fint att inreda som ett hemmakontor om du föredrar det.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 102,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer 2-1702
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier