Lägenhet 4 rok, 102,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1702

I den här rymliga fyran kan du njuta av livet på en egen takterrass mot gården. Den öppna sociala planlösningen med vinkelkök, matplats för många gäster samt köksö passar utmärkt för dig som uppskattar middagar med vänner. I det här hemmet kan du välja att inreda de små rummen som sovrum eller hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av två badrum och bra förvaring i skjutdörrsgarderober och flera garderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett par steg in hittar du ett av de mindre sovrummen. Förut säng och sängbord ryms här även ett skrivbord. Rummet har fönster mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning och ett vinkelkök som passar utmärkt för dig som gillar matlagning och som gärna bjuder hem vänner och familj. Vid den trevliga köksön kan du ta dagens första kopp kaffe före jobbet för att senare på kvällen duka upp smårätter till dina gäster. Matplatsen rymmer många och i vardagrumsdelen kan du inreda med både soffa och fåtöljer. Rummet leder ut till den härliga takterrassen med västerläge. Den kommer att bli en given favoritplats under sommarhalvåret, med plats för både matbord och solstolar.

En inre hall leder till hemmets andra helkaklade badrum med dusch. Här hittar du också det större sovrummet med gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Rummet har ett stort fönster mot den lugna gården så att du får ro under natten. Det tredje sovrummet har härlig morgonsol och bra förvaring i en skjutdörrsgarderob. Rummet går fint att inreda som ett hemmakontor om du föredrar det.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 102,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer 2-1702
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267