Lägenhet 3 rok, 84,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003

Välkommen in på gårdsvåningen till en luftig och ljus genomgångstrea med flera fönster i söderläge och en öppen planlösning som bjuder in till umgänge. Här trivs familjen som gärna har vänner över på brunch och middag. En gäst-wc underlättar vardagslivet och det finns gott om förvaring i både förråd och skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet går bra att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre.

Kom in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen tar du dig in i det stora öppna gemensamma köket och vardagsrummet som har två fönster i söderläge. Planlösningen och det praktiska vinkelköket bjuder in till långa middagar med vänner. Här kan du inreda med både en stor matplats samt soffa och fåtölj.

I den inre hallen hittar du en gäst-wc samt det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter i form av två garderober, ett linneskåp och ett förråd som hjälper dig att hålla ordning på kläder, skor, väskor och sportutrustning. Ett par steg längre in ligger hemmets två sovrum som båda har ett lugnt läge mot den slutna gården. Det mindre rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 7
Nummer 3-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier