Lägenhet 3-1003

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1003

Välkommen in på gårdsvåningen till en luftig och ljus genomgångstrea med flera fönster i söderläge och en öppen planlösning som bjuder in till umgänge. Här trivs familjen som gärna har vänner över på brunch och middag. En gäst-wc underlättar vardagslivet och det finns gott om förvaring i både förråd och skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet går bra att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre.

Kom in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen tar du dig in i det stora öppna gemensamma köket och vardagsrummet som har två fönster i söderläge. Planlösningen och det praktiska vinkelköket bjuder in till långa middagar med vänner. Här kan du inreda med både en stor matplats samt soffa och fåtölj.

I den inre hallen hittar du en gäst-wc samt det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter i form av två garderober, ett linneskåp och ett förråd som hjälper dig att hålla ordning på kläder, skor, väskor och sportutrustning. Ett par steg längre in ligger hemmets två sovrum som båda har ett lugnt läge mot den slutna gården. Det mindre rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 7
Nummer 3-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Visning

Datum Måndagen 6 december 2021
Tid 16:00 – 17:00
06/12/2021 16:00 06/12/2021 17:00 Visning av Krokslätts Terrasser Välkommen på bokad visning i vår Hembutik på Johan på Gårdas Gata 7 ! För att anmäla dig, maila Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-krokslatts-terrasser

Skanska DD/MM/YYYY

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier