Lägenhet 2 rok, 61,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1502
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1502
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1502
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1502
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1502
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1502

Välkommen in till en ljus gaveltvåa där du kan njuta av sköna dagar på en balkong i söderläge. Det gemensamma vardagsrummet är utmärkt för trevliga middagar med vänner och rummet får ljus från fönster i två väderstreck. I det här hemmet har du gott om förvaring i ett förråd samt skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en garderob. Här har du även ett förråd där du kan förvara kläder, skor, väskor och sportutrustning. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Från hallen breder det ljusa gemensamma köket och vardagsrummet ut sig. Den sociala planlösningen passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet får ljus från fönster i både öster- och söderläge och går att inreda med matplats, soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina måltider till den trevliga balkongen i härligt söderläge. Hemmets sovrum har ett ljus fint läge och gott om förvaring av kläder i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 61,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 7
Nummer 3-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier