Lägenhet 2 rok, 52,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1202
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1202
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1202
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1202
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1202
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1202

Välkommen in till en social tvåa där du kan njuta av sommarkvällarna på en balkong i västerläge. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och i det här hemmet har du gott om förvaring i ett förråd samt skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en garderob. Här ligger också sovrummet som har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra ostört under sommarnätter. Ett par steg genom en inre hall finns gott om förvaringsmöjligheter för kläder, skor, väskor och sportutrustning i ett förråd samt i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Här hittar du hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en social planlösning som passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Det praktiska vinkelköket är dessutom en dröm för den matlagningsintresserade. Rummet går att inreda med matplats, soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs de sociala ytorna av balkongen med fin kvällssol. Här kan du njuta av dina middagar framöver.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 6
Nummer 4-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier