Lägenhet 4 rok, 114,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1001
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1001
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1001
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1001
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1001
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1001

Upptäck en generös fyra på gårdsvåningen där du kan njuta av sköna dagar på en rymlig uteplats i söderläge mot den lugna gården. Här är planlösningen öppen och social och inbjuder till umgänge. Dubbla badrum underlättar vardagen och här finns gott om förvaring i ett förråd i hemmet samt i flera skjutdörrsgarderober. De mindre sovrummen går enkelt att inreda som hemmakontor om du föredrar det.

Kom in i en hall med plats för avhängning. Till höger ligger hemmets stora helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Rakt fram i hallen hittar du det mindre av hemmets två helkaklade badrum med dusch och utanför finns ytterligare två skjutdörrsgarderober som hjälper dig att hålla ordning. De tre sovrummen ligger vägg i vägg. Det större sovrummet har plats för kläder i en skjutdörrsgarderob. De båda mindre rummen har förutom plats för säng också plats för ett skrivbord. Toppen för dig som vill ha ett trevligt hemmakontor. I ett väl tilltaget förråd i anslutning till det ena rummet finns bra förvaringsutrymmen för ytterkläder, skor, väskor och sportutrustning.

Det kombinerade köket och vardagsrummet badar i ljus från stora fönster i söderläge. Den sociala planlösningen passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj till middagar och högtider. Det generösa rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer samt en matplats för många gäster. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och måltider utomhus på den mysiga uteplatsen i söderläge mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 150 000 kr
Månadsavgift 6 117 kr
Boarea 114,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 6
Nummer 7-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier