Lägenhet 3 rok, 77 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1502
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1502
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1502
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1502
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1502
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1502

Välkommen in till en social trea med öppen planlösning och plats för stora och små middagar. Här kan du njuta av solen på en balkong i härligt söderläge mot den lugna gården. I det här hemmet kan du välja att inreda det mindre sovrummet som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vardagen underlättas av både badrum och en gäst-wc samt förvaring i skjutdörrsgarderob och garderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett par steg in i en inre hall ligger en gäst-wc som ser till att göra vardagsmorgnarna smidigare när fler vill göra i ordning sig samtidigt. Hemmets större sovrum har bra förvaringsmöjligheter i en smidig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Vägg i vägg ligger det mindre sovrummet där du kan förvara kläder i en garderob. Rummet går utmärkt att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

I det kombinerade köket och vardagsrummet flödar ljuset in från flera fönster i härligt söderläge. Planlösningen och det praktiska vinkelköket passar dig som gillar att laga mat och gärna bjuder hem vänner och familj. Rummet går att inreda med både soffa och flera fåtöljer samt en matplats där du kan duka för många gäster. Rummet har även extra förvaring i en garderob samt städskåp. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina måltider till den mysiga balkongen mot den slutna gården. Det fina söderläget kommer att ge dig många soliga dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 6
Nummer 7-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2024

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier