Lägenhet 3 rok, 83,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1601
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1601
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1601
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1601
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1601
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 7-1601

Högst upp i huset hittar du den här rymliga trean där du kan njuta av livet på en stor takterrass i söderläge som ger dig sol under stora delar av dagen. Den halvöppna planlösningen passar dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum men ändå vill ha ett luftigt hem. Det mindre sovrummet går bra att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre. Förvaring finns det gott om i både ett förråd och dubbla skjutdörrsgarderober.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. I ett förråd i anslutning till hallen får du plats med ytterligare kläder, skor, väskor och sportutrustning. Vägg i vägg hittar du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Från hallen tar du dig direkt in i det ljusa vardagsrummet som har fönster i söderläge. Utanför breder den stora terrassen ut sig och blir en naturlig förlängning av rummet under sommaren. Det fina söderläget ger dig sol stora delar av dagen. Inred med sittgrupp, solstolar och krukor och bjud in dina vänner. Den halvöppna planlösningen med kök och matplats separerat från vardagsrummet passar dig som till exempel vill sitta länge vid middagsbordet medan barnen slår sig ner framför tv:n, eller helt enkelt laga mat i lugn och ro. De stora ytorna går att inreda med matplats för många gäster samt både soffa och fåtöljer.

Hemmets större sovrum har fönster mot terrassen och gården så att du kan vädra under nätterna utan att bli störd. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob som ger plats för kläder och skor. Det mindre sovrummet har förvaring i en garderob och passar fint att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 7-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2024

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier