BRF Ängsvädden, Kviberg

I Ängsvädden planerar vi att bygga ljusa lägenheter från 1 - 4 rum och kök. I området hittar du en härlig kombination av natur och sportaktiviteter. Samtidigt som du enkelt tar dig in till stan.

Antal rum: 1 - 4 rum
Säljstart: Planerad hösten 2019
Inflyttning: Planerad från 2020

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Kvibergs Ängsvädden har svanenmärkta hem

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse idag!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Kvibergs kaserner genom träden

  Ängsvädden erbjuder en vardag full med fart

  I Kviberg kan vardagen lika gärna vara helg. En grå tisdag kan piggas upp med lite beachvolleyboll eller kanske lite skidor på en torsdag när allt man ser är grus och slask utomhus. Tur är väl att Kviberg alltid erbjuder något mer.

  Tre personer som umgås
  Beachvolleyboll

  Kviberg passar perfekt för aktiva personer

  När det kommer till träningsutbudet är det få platser som slår Kviberg. Här finns till exempel Skidome som har över 1 km skidåkning, oavsett årstid och Beach Center, som erbjuder beachvolleyboll både inomhus och utomhus, är världens största. Klätterdomen, som är Göteborgs största klättergym, ligger också alldeles i närheten.

  Utomhusträning två personer

  Om du föredrar mer klassisk träning så finns det självklart traditionella gym samt en upplyst motionsslinga som planeras att dras genom områdets innegårdar och längs Säveån. Det planeras även för grillplatser, utegym och hundrastplatser.

  Fotbollsmatch för barn

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: