Upptäck en vardag som passar dig

Vill du hitta vad som är helt rätt för dig? Det tror vi. Därför tycker vi att du borde titta närmare på Ängsvädden – det sista kvarteret i populära Kvibergs Ängar. Här kan du skapa en vardag som är helt perfekt för just dig.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 38,5 - 94,5 kvm
Säljstart: Vintern 2019/2020
Inflyttning: Sommaren 2020

Ansvarig kontaktperson

Kviberg passar dig – oavsett om du vill hänga från en klättervägg, glida fram i skidspåret, spela beachvolley, gå ut i skogen eller ta en shoppingrunda inne i stan. Kvibergs Ängar är helt enkelt för dig som gillar valfrihet. Och på tal om valfrihet så stannar den inte vid det du hittar i området. När du väljer nybyggt har du chansen att hitta vilket läge i huset som är perfekt för dig. Morgonsol för den som är morgonpigg och mysig kvällssol för dig som gärna sitter uppe sent på sommaren. Eller kanske ett hem som bjuder på båda delarna?

Hemmen är ljusa och välplanerade. Det finns gott om bra förvaring och balkongerna gör att du alltid bara har ett par steg ut till solen. Hemmen bjuder på en öppen planlösning vilket gör att du kan maxa ytan – gott om plats för både middag och dansgolv med andra ord. Eller en trevlig soffgrupp för den bästa filmupplevelsen. Valet är ditt och bara ditt – i Kvibergs Ängar.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Kvibergs Ängsvädden har svanenmärkta hem

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse idag!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Hitta din favorit


Välkommen att titta på några av de vanligt förekommande planlösningarna
som finns i Ängsvädden. Här hittar du exempel på allt f rån
kvadratsmarta och sociala ettor till familjevänliga fyror med plats för
livet.

Kika på planlösningarna

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Kvibergs kaserner genom träden

Ängsvädden erbjuder en vardag full med fart

I Kviberg kan vardagen lika gärna vara helg. En grå tisdag kan piggas upp med lite beachvolleyboll eller kanske lite skidor på en torsdag när allt man ser är grus och slask utomhus. Tur är väl att Kviberg alltid erbjuder något mer.

Tre personer som umgås
Beachvolleyboll

Kviberg passar perfekt för aktiva personer

När det kommer till träningsutbudet är det få platser som slår Kviberg. Här finns till exempel Skidome som har över 1 km skidåkning, oavsett årstid och Beach Center, som erbjuder beachvolleyboll både inomhus och utomhus, är världens största. Klätterdomen, som är Göteborgs största klättergym, ligger också alldeles i närheten.

Utomhusträning två personer

Om du föredrar mer klassisk träning så finns det självklart traditionella gym samt en upplyst motionsslinga som planeras att dras genom områdets innegårdar och längs Säveån. Det planeras även för grillplatser, utegym och hundrastplatser.

Fotbollsmatch för barn

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvarig kontaktperson

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: