Hitta din favorit

Välkommen att titta på några av de vanligt förekommande planlösningarna som finns i Ängsvädden. Här hittar du exempel på allt från kvadratsmarta och sociala ettor till familjevänliga fyror med plats för livet.

1 rok, 38,5 kvm

Kom in till denna kvadratsmarta etta med öppna ytor, gott om förvaring och mycket ljusinsläpp som gör att hemmet känns ännu större. Den mysiga sovalkoven ger dig dessutom möjlighet att dela av ytorna i hemmet.

2 rok, 53 kvm

Denna tvåa om 53 kvadrat bjuder på något så unikt som dubbla uteplatser. En lite större och en lite mindre. Dessutom hittar du en trevlig social yta i det kombinerade köket och vardagsrummet.

2 rok, 63,5 kvm

Välkommen in i denna öppna tvåa om 63,5 kvadrat. Hjärtat i detta hem är köket och vardagsrummet som sömlöst smälter samman i en stor social yta. Det avskilda sovrummet har gott om förvaring med både garderober och förråd.

4 rok, 94 kvm

Välkommen till denna stora fyra om 94 kvadrat. Här finns det plats för hela familjen, inte minst på de två härliga uteplatserna. Dessutom hittar du bra förvaring i klädkammare och en gästtoalett.

Dela sidan: