Slutsålt

En fritid med spring i benen

Blomsterängen i Kviberg är radhus för hela familjen. Här kan barn som har spring i benen röra sig precis så mycket de vill. Oavsett om det är ute i det härliga kvarteret eller om det är på någon av alla roliga aktiviteter området bjuder på.

Antal rum: 4 rum och kök
Boarea: 111 kvm
Pris: 4 295 000 - 4 695 000 kr
Månadskostnad: 4 982 kr
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Planerad från december 2020

Ansvarig kontaktperson

Blomsterängen är ett radhusområde som verkligen bjuder på hela paketet. Utöver välplanerade tvåplanshus på 111 kvadratmeter och ett familjevänligt närområde finns hela Kvibergs sportutbud alldeles runt hörnet. Ni kan enkelt följa med barnen till diverse träningar eller varför inte hitta någon rolig aktivitet att göra tillsammans? Här finns nämligen saker att göra för både ensamvargar och obotliga lagspelare. Det är just det som är charmen med Kviberg – det finns något för alla. Våga vägra tråkig träning och hitta det som är perfekt för just dig.

Välkommen hem till radhusen i Blomsterängen! Anmäl ditt intresse redan idag för att hitta ditt nya drömhem i Kviberg.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

svanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse idag!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Bostadsväljare

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Översiktsbild Exteriör Blomsteränge Kviberg Göteborg

  Välplanerade radhus med gott om plats

  Blomsterängen är ett mysigt radhuskvarter med smarta lösningar som ger en lite skönare vardag. Det finns till exempel ett smidigt tvättrum intill hallen. Men du får framförallt en färdig altan och gräsmatta direkt när du flyttar in. Skönare än så blir det inte.

  Baksida altan trädgård Exteriör Blomsteränge Kviberg Göteborg

  Kronan på verket

  Radhuset får verkligen briljera när du kommer ut på altanen. Här är du aldrig mer än ett par steg från att få grässtrån mellan tårna. Det härliga trädäcket gör det enkelt att möblera och gräsmattan passar bra för både lek och odling.

  Kök Interiör Blomsteränge Kviberg Göteborg

  Öppet kök med gott om plats

  Entrévåningen har en stor social yta med både kök och vardagsrum. De öppna ytorna gör att hemmet maximerar ljusinsläppet och skapar en härlig radhusidyll.

  Vardagsrum Interiör Blomsteränge Kviberg Göteborg

  Ett vardagsrum med utekänsla

  Vardagsrummet är hemmets sociala mittpunkt som kopplar samman kök och altan. Den helglasade dörren tillsammans med det stora fönstret gör att du alltid får in gott om ljus. Det blir en härlig plats att umgås på – oavsett väder.

  Hall läshörna övervåning Interiör Blomsteränge Kviberg Göteborg

  En övervåning med både lugn och ro

  En trappa upp hitter du en avskild läshörna, sovrum och ett extra badrum. Det är helt enkelt lugn och ro som bor på övervåningen. Det ska vara enkelt att smita undan när man behöver det. Läshörnan kan, med tillval, dessutom bli extra förvaring eller ett nytt rum.

  Sovrum Interiör Blomsteränge Kviberg Göteborg

  Ett bra sovrum blir en bra morgon

  Här sover du lugnt och skönt med ett fönster mot uteplatsen. Du får även stora skjutdörrsgarderober som gör det enkelt att få ordning på kläderna. Det blir en lite bättre morgon helt enkelt.

  Kök Interiör Blomsteränge Kviberg Göteborg

  Sätt din egen prägel på hemmet

  Självklart får du sätta din prägel på hemmet. Vi erbjuder en mängd olika tillval och möjligheter för att skapa rätt känsla i ditt nya hem. Som köket du ser här ovan – små förändringar kan skapa ett helt nytt kök.

  Radhus i aktiva Kviberg

  Kvibergs kaserner genom träden

  Välkommen till Kviberg

  Kviberg är ett mysigt kvarter som har spelat en stor roll i Göteborgs historia med allt från välkända Kvibergs Kaserner till grundandet av Volvo. Idag är Kviberg är ett område med sport och rörelse närmast hjärtat – här finns flera av Göteborgs största sportanläggningar och gott om vackra grönytor.

  Översiktsbild Exterör Blomsterängen Kviberg

  Ett levande kvarter

  Blomsterängen ligger i ett genomtänkt kvarter med en blandning av radhus och flerbostadshus. Resultatet blir en levande plats som aldrig känns tom, samtidigt som radhusen får ett uppskattat lugn med egna tomter och altaner.

  Kvinna och man på löpartur

  Nära city men närmare skogen

  Kvibergs härliga läge gör att du har nära till många härliga grönytor. Oavsett om du är ute efter en joggingrunda, en trevlig picknick eller bara en vårpromenad på kvarterets kommande eljusslinga kan du hitta något som passar dig här.

  Spårvagn

  Nära till det mesta

  Från den närliggande hållplatsen Bellevue tar det inte mer än 9 minuter till Centralstationen. Du har även knutpunkten Gamlestads Torg som ligger två hållplatser bort och erbjuder många anslutande linjer. Dessutom finns det bra cykelvägar in till stan.

  Familj på altanen

  Blomsterängen har något för hela familjen

  Oavsett om vi pratar om beachvolleyboll, fotbollsträning, picknick eller helt enkelt ett radhus med barnrum är det tydligt att Blomster-ängen har något för hela familjen. Det är ett tryggt, smidigt och framförallt aktivt område. Kviberg har slagit på stort när det gäller att erbjuda många olika fritidsaktiviteter. Kombinera det med områdets gröna läge och du får ett riktigt drömkvarter. Välkommen hem till Blomsterängen.

  Områdeskarta enklav tre Kvibergs Ängar

  Situationsplan över Blomsterängen

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

   Ansvarig kontaktperson

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: