Välkommen hem till Kviberg

Välkommen till Kvibergs Äng – den naturliga fortsättningen på Kvibergs Entré. Här bor du med utsikt mot Kvibergs kaserner, ett stenkast från busshållplatsen och allt annat du kan behöva i närheten.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 35 - 97 kvm
Pris: 1 955 000 - 4 250 000 kr
Månadskostnad: 2 287 - 5 394 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Prel. från våren 2019

Välkommen till Kvibergs Äng!

Kviberg är en plats som är lätt att tycka om. Utöver alla roliga sportaktiviteter som finns är det ett lugnt och trevligt område. Både Bellevue och Kvibergs marknad finns i närheten. Det finns restauranger, caféer och mycket annat trevligt.

Lägenheterna i Kvibergs Äng är ljusa och öppna. När du kommer in ska du kunna se stora delar av hemmet. Det bidrar till en härlig och hemtrevlig känsla. En känsla vi tycker passar med området. Här är man hemma, oavsett om du promenerar iväg till Bunkeberget eller om du hellre spenderar kvällen framför teven.

Kvibergs Äng är Svanenmärkt!

SvanenmärketAtt bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Kvibergs Ängar kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Bostadsväljare


Köksväljare


Välj köksinredning

Du kan redan nu se hur ditt kök kan se ut. I köksväljaren kan du se de möjligheter som går att välja mellan. Klicka på länken nedan och prova vilken kombination som passar just dig!

Hitta din inredning med köksväljaren »

Närområdet


En vardag full av helg!

I Kviberg finns det mycket att göra. Svårare än så är det inte. Skidor, beachvolleyboll, skateboard, klättring, löpning och mycket mer. Kviberg är, med sin rika historia, stora utbud och vackra natur, ett av Göteborgs mest spännande områden.

Läs mer om Kviberg här »

Karta


Avstånd till platser

En stadsdel som erbjuder en händelserik fritid

Kvibergs Ängar exteriört översiktsbild

Välkommen till brf Kvibergs Äng

Exteriör Ängsklockan

Härliga uteplatser och grönska

exteriör entré Ängsklockan

Exteriör Kviberg Skanska

Fina entréer och gator mellan husen

interiör ängsklockan kviberg

Illustration från en tvårummare

Interiör sovrum Ängsklockan

Illustration, sovrum från en tvårummare

Interiör från en fyrarummare Kviberg

Illustration från en fyrarummare

Interiör från en tvårummare kviberg

Illustration från en trerummare

Interiör från en trerummare Kviberg

Illustration från en trerummare

Interiör från en etta Kviberg

Illustration från en enrummare

En vardag full av helg

I Kviberg kan vardagen lika gärna vara helg. En grå tisdag kan piggas upp med lite beachvolleyboll eller kanske lite skidor på en torsdag när allt man ser är grus och slask utomhus. Tur är väl att Kviberg alltid erbjuder något mer.

Det är lätt att nämna Skidome och Klätterdomen för att sedan konstatera att Kviberg erbjuder mer än andra områden. Och du hade haft rätt om du stannade där. Men saken är den att Kviberg erbjuder både smått och stort. Inte minst om du promenerar bort till Gamlestaden där du får ännu mer helg i vardagen. Just nu planeras ett härligt shoppingstråk i Kulans gamla lokaler – vilket kommer göra Kviberg och Gamlestan till ett ännu mer attraktivt område. Varje dag är enkel att njuta av helt enkelt. Oavsett vad du känner för att göra just idag.

Ta en kopp kaffe på Cederleüfs & Svenheimers. Promenera bort till Kvibergs marknad och kika igenom vad som finns – innan du går hemåt för att laga frukost på de färska matvaror du hittade på marknaden. Vissa saker ter sig självklara när man bor här – detta är en av dem. Varmt välkommen till Kviberg.

Läs mer om vad Kviberg har att erbjuda »

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Kvibergs Ängar

Ansvariga kontaktpersoner

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: