Välkommen hem till Kviberg

Välkommen till Kvibergs Äng – den naturliga fortsättningen på Kvibergs Entré. Här bor du med utsikt mot Kvibergs kaserner, ett stenkast från busshållplatsen och allt annat du kan behöva i närheten.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 35 - 97 kvm
Pris: 1 955 000 - 4 250 000 kr
Månadskostnad: 2 287 - 5 394 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Flexibelt

Ansvariga kontaktpersoner

Välkommen till Kvibergs Äng!

Kviberg är en plats som är lätt att tycka om. Utöver alla roliga sportaktiviteter som finns är det ett lugnt och trevligt område. Både Bellevue och Kvibergs marknad finns i närheten. Det finns restauranger, caféer och mycket annat trevligt.

Lägenheterna i Kvibergs Äng är ljusa och öppna. När du kommer in ska du kunna se stora delar av hemmet. Det bidrar till en härlig och hemtrevlig känsla. En känsla vi tycker passar med området. Här är man hemma, oavsett om du promenerar iväg till Bunkeberget eller om du hellre spenderar kvällen framför teven.

Kvibergs Äng är Svanenmärkt!

SvanenmärketAtt bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Kvibergs Ängar kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Bostadsväljare


Närområdet


En vardag full av helg!

I Kviberg finns det mycket att göra. Svårare än så är det inte. Skidor, beachvolleyboll, skateboard, klättring, löpning och mycket mer. Kviberg är, med sin rika historia, stora utbud och vackra natur, ett av Göteborgs mest spännande områden.

Läs mer om Kviberg här »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  En stadsdel som erbjuder en händelserik fritid

  Kvarteret

  Här ser du hur kvarteret ligger i grannskapet, med nära till såväl buss som naturområden. I kvarteret planeras också en matbutik.

  Exteriör Kviberg
  Kök Kviberg 4 rok bottenvåning

  Ett kök att trivas i

  Med ett kök som detta får du ett socialt kök som bjuder in till gemenskap kring matlagning och umgängen. Det blir en naturlig mittpunkt för både vänner och familj.

  Vardagsrum Kviberg fyra rum och kök bottenvåning

  För avkoppling och underhållning

  Vardagsrummet är sammanbygt med köket, det skapar sociala ytor för både avkoppling och underhållning. Här möts familjen, även om sysslorna skiljer.

  Sovrum Kviberg fyra rum och kök bottenvåning

  Ett sovrum för avkoppling

  Få chansen att koppla av och njuta av ett nyproducerat sovrum. Här är allt nytt och anpassat efter hur vi lever idag.

  Fönster Kviberg fyra rum och kök bottenvåning

  Ett härligt ljuinsäpp

  I Kviberg har många av lägenheterna fönster i flera värdersträck, det gör att du får ett naturligt ljus under stora delar av dagen.

  Barnrum Kviberg 4 rok bottenvåning
  Klädkammare Kviberg 4 rok bottenvåning

  Praktisk förvaring

  Förutom kvadratsmarta lösningar som spar plats har flera av lägenheterna också lite större förråd, som t.ex. kan användas som en klädkammare.

  En vardag full av helg

  I Kviberg kan vardagen lika gärna vara helg. En grå tisdag kan piggas upp med lite beachvolleyboll eller kanske lite skidor på en torsdag när allt man ser är grus och slask utomhus. Tur är väl att Kviberg alltid erbjuder något mer.

  Det är lätt att nämna Skidome och Klätterdomen för att sedan konstatera att Kviberg erbjuder mer än andra områden. Och du hade haft rätt om du stannade där. Men saken är den att Kviberg erbjuder både smått och stort. Inte minst om du promenerar bort till Gamlestaden där du får ännu mer helg i vardagen. Just nu planeras ett härligt shoppingstråk i Kulans gamla lokaler – vilket kommer göra Kviberg och Gamlestan till ett ännu mer attraktivt område. Varje dag är enkel att njuta av helt enkelt. Oavsett vad du känner för att göra just idag.

  Ta en kopp kaffe på Cederleüfs & Svenheimers. Promenera bort till Kvibergs marknad och kika igenom vad som finns – innan du går hemåt för att laga frukost på de färska matvaror du hittade på marknaden. Vissa saker ter sig självklara när man bor här – detta är en av dem. Varmt välkommen till Kviberg.

  Läs mer om vad Kviberg har att erbjuda »

  Par i soffa

  Spårvagn

  Röd klättervägg

  Tre personer som umgås

  Fotbollsmatch för barn

  SKF Gamlestan

  Kvinna hjälper man att knyta slips

  Löpare i grönskande löparspår

  Översiktsbild Kviberg

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Kvibergs Ängar

   Ansvariga kontaktpersoner

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Johan på Gårdas Gata 5
   405 18  Göteborg
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: