Slutsålt

Grönområden och storstadskänsla

Kvibergs Ängar är ett hållbart kvarter med ljusa och välplanerade lägenheter. Alla lägenheter är nu slutsålda.

Välkommen till Kvibergs Ängar!
Här hittar du en härlig kombination av natur och sportaktiviteter. Samtidigt som du enkelt tar dig in till stan. Om du nu skulle vilja det. Här har du nämligen lite av allt, oavsett om det är ett skidspår som är öppet året om eller kanske en söndagstur till Kvibergs marknad. 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: Inflyttning har startat

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970 Kontakta Adam

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kvibergs Ängar

Kvibergs Ängar

På bilden ser du hur det Ängsklockan och Ängsvädden kommer att se ut när de färdigställs. I kvarteret bygger vi även radhus och ett äldreboende i kvarteret.

Exteriör Ängsklockan

Fint, grönt och mysigt

Välkommen till Kvibergs Ängar – där du alltid kan njuta av livet. På innergården kan du bjuda in vänner och umgås eller bara sitta i solen och ta det lugnt. Kvarteret kommer bli varierat med ett lamellhus, ett punkthus och radhus för att skapa en härlig blandning. Kvibergs Ängar består av två bostadsrättsföreningar, Ängsklockan och Ängsvädden. Byggnaderna får ett rött tegel – vilket kopplar till ett av områdetsmest kända landmärken – Kvibergs kaserner. Mot gården får lamellhuset ljus betong som står i en vacker kontrast mot det röda teglet.

Exteriör Ängsklockan

Vid entrén hittar du pergolor av trä som gör att det känns ombonat och välkomnande samtidigt som häckar och trädrader delar in de olika platserna på gården. Hela gården och gångarna mellan husen är dessutom upplysta, så att du får en trygg och hemtrevlig känsla även på kvällen.

Vardagsrum Kviberg 2 rok

Ett vardagsrum för dig som vill njuta av ljuset

I det här vardagsrummet får du fint ljusinsläpp tack vare de många och stora fönstren. Tillsammans med den öppna planlösningen skapas en skön rymd som gör det enkelt att trivas.

Kök Kviberg 2 rok

Ett kök för dig...

... och alla som du känner? Med en öppen planlösning skapar du ett hem där det är enkelt att involvera släkten eller alla dina vänner i kökets matglädje. Här kan alla hugga i.

Kök Kviberg 2 rok
Badrum och tvätt Kviberg 2 rok

Nära till vardagssysslorna

I alla lägenheter finns det tvättmöjligheter. Det hjälper dig att få ihop vardagen när du inte behöver tänka på att boka en gemensam tvättstuga. I de större lägenheterna hittar du både tvättmaskin och torktumlare, medan de mindre lägenheterna har en kombimaskin.

Sovrum Kviberg 2 rok

Njut av grönskan i Kvibergs Ängar

Kvibergs Ängar

I Kvibergs Ängar finns aktiviteterna runt hörnet

I Kviberg kan vardagen lika gärna vara helg. En grå tisdag kan piggas upp med lite beachvolleyboll eller kanske lite skidor på en torsdag när allt man ser är grus och slask utomhus. Tur är väl att Kviberg alltid erbjuder något mer.

Beachvolleyboll

Få platser slår Kviberg för dig som gillar att träna

När det kommer till träningsutbudet är det få platser som slår Kviberg. Här finns till exempel Skidome som har över 1 km skidåkning, oavsett årstid och Beach Center, som erbjuder beachvolleyboll både inomhus och utomhus, är världens största. Klätterdomen, som är Göteborgs största klättergym, ligger också alldeles i närheten.

Fotbollsmatch för barn

Om du föredrar mer klassisk träning så finns det självklart traditionella gym samt en upplyst motionsslinga som planeras att dras genom områdets innegårdar och längs Säveån. Det planeras även för grillplatser, utegym och hundrastplatser.

Röd klättervägg
Löpare i grönskande löparspår
Spårvagn
SKF Gamlestan

Njut på ditt sätt

Bara en kort promenad bort hittar du Gamlestans centrum med allt från matbutik och apotek till italiensk finrestaurang och stans kanske bästa veganska krogmat. Ta en kopp kaffe på Cederleüfs & Svenheimers. Promenera bort till Kvibergs marknad och kika igenom vad som finns – innan du går hemåt för att laga frukost på de färska matvaror du hittade på marknaden. Om solen skiner och du inte vill sätta dig på spårvagnen för att komma in till stan, finns det cykelvägar hela vägen in till centrum. Det tar dig inte mer än ungefär tjugo minuter. Vissa saker ter sig självklara när man bor här – detta är några av dem. Varmt välkommen till Kviberg.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Kvibergs Ängar

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970 Kontakta Adam

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: