Vi bjuder på avgiften i 12 månader

Om du köper ett hem i Kvibergs Ängar innan 31 januari 2020 får du ta del av vårt erbjudande. Det innebär att du får en hel del pengar över som kan användas till något annat roligt, eller viktigt. Du kan till exempel få ett riktigt bra försprång på din amortering.

Vardagsrum Kviberg 2 rok

Inspirationsbild från vårt grannkvarter visnignshem i BRF Kvibergs Äng

Från den dagen du flyttar in och 12 månader framåt så bjuder vi på månadsavgiften. Sammanlagt blir det en väsentlig summa som du kan välja att spara, använda till amortering eller äntligen unna dig något du drömt om länge. Erbjudandet gäller automatiskt när du skriver på ett kontrakt senast 31 januari 2020 och har ett värde mellan 27 780 kr och 65 412 kr beroende på vilken lägenhet du väljer. Vid en eventuell framtida försäljning av bostadsrätten påverkas anskaffningsvärdet av erbjudandet, prata med säljaren för mer information.

Här hittar du alla lediga bostäder i Kvibergs Ängar.

Gäller i BRF Ängsklockan och BRF Ängsvädden till och med 31 januari 2020. Vid en eventuell framtida försäljning av bostadsrätten påverkas anskaffningsvärdet av erbjudandet, prata med vår säljare för mer information.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår säljare Jonathan Santos på 010-449 21 87 eller jonathan.santos@skanska.se

Dela sidan: