Vårt andra kvarter med Svanenmärkta hem i natursköna Hovås

Att bo i Nya Hovås är något speciellt. Den unika kombinationen av naturen, havet, det lokala utbudet och närheten in till stan gör läget till något utöver det vanliga.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 31,5 - 107,5 kvm
Pris: 1 625 000 - 6 250 000 kr
Månadskostnad: 1 961 - 5 333 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Planerad från 2019

Tidplan för Fritiden

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

I Nya Hovås kommer du närmare naturen. Närmare livet. När man har upplevt naturen som västkusten bjuder på ter sig valet ganska enkelt. Det blev tydligt när vi började planera våra Svanenmärkta hus här.

Nya Hovås blir en plats att bo, leva och arbeta på. Oavsett om du trivs bäst på granitklippor eller uteserveringar. Därför gör vi plats för både urban citykänsla och gröna inslag i Nya Hovås. Kvarter med bostäder, skola, apotek, butiker, restauranger och kontor samsas med parker, grönområden och promenadstråk.

Svanenmärkt för dig och miljön! 
Våra hem i Nya Hovås Fritiden kommer att vara Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

Lägenhetsväljaren och solstudie


Hitta hem med lägenhetsväljaren

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt verktyg som hjälper dig hitta ditt perfekta hem i Brf Fritiden. Du kan bland annat få en känsla för ljusförhållandena vid olika tidpunkter på dygnet och en god överblick om ditt nya hems placering i huset.

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren »

Planlösningar


Lediga lägenheter i Brf Fritiden

2/2 Bostäder med samma planlösning

3 rum - 73,5 kvm

Uteplats, Fransk balkong

Våningsplan 0
Pris: Från 3 725 000 kr
Visa alla planlösningar

Smakprov på smarta lägenhetstyper

I Brf Fritiden hittar du hem som är anpassade efter din vardag och dina behov. Titta in på ett smakprov för några större lägenhetstyper och få tips på några av de smarta detaljer som du hittar i hemmen.

Se smakprov på smarta treor och fyror »

Se filmen om Nya Hovås


Nu planerar vi för vårt andra kvarter i Nya Hovås som vi kallar Fritiden. Vi som bygger i Nya Hovås har visionen om att bygga en trygg och levande stadsdel som kombinerar citys puls med landets lugn i en mysig miljö med närhet till såväl natur som stadspuls.

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

Livet vid Hovås Allé ska vara bekvämt där du får möjlighet att leva ett enkelt liv

I Nya Hovås hittar du ett personligt och varierat shoppingutbud. Här vill man återskapa stadskänslan från tiden innan all handel flyttade till stormarknader. Varje butik handplockas för att ge en mysig och omväxlande blandning längs med Hovås Allé och torget. 

På kort gångavstånd ligger Spektrum huset med skola blomsteräffär och restaurang, bowling och andra små butiker. Rakt över ligger ICA , fiskaffär, frisör, apotek, vårdcentral, träningsanläggning, möbelbutik och ett yogacenter m m. 

Du som pendlar tar dig smidigt in till stan med bil och med bussen är du framme på ca 30 minuter.

I närområdet finns Amundön, som ligger först på Göteborgs lista över blivande naturreservat. Packa matsäcken och upptäck din favorit bland badvikarna, Kungsviken och Drottningviken är några barnvänliga tips. Runt ön går en naturstig på 4 kilometer, en skön promenadväg som ger semesterkänsla året runt. Här väntar avkoppling i den vackra naturen av skiftande karaktär. Du passerar kala klippor med vidsträckt utsikt och grönskande skog av ljung, gran och lövträd. När du nästan kommit fram till hamnen igen skymtar du eklundar som övergår i ängsmark.

Vid havet går även Säröbanan som passar bra för utmanande löprundor längs havet, inlinesåkning och långa hundpromenader. Banan fortsätter hela vägen till stan, du kan lämna bilen i carporten och cykla till jobbet. Säröbanan var tidigare en 24 kilometer lång järnväg som tog badsugna göteborgare till Särö via Brottkärr. I det gamla stationshuset vid slutstationen Särö Västerskog huserar nu Blomstermåla restaurang.

I Hovås finns flera skolor att välja mellan. Nybyggda Brottkärsskolan rymmer förskola till årskurs tre och på Nygårdsskolan kan barnen gå från förskolan upp till nian. Dessutom finns den nya friskolan Fenestra som ligger i Spektrumhuset för årskurs 6-9.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Nya Hovås, Fritiden

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Johan på Gårdas gata 5
405 18 Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.