Lägenhet 11-1102

Såld

Välkommen in i denna trevliga tvåa med öppen planlösning, bra förvaring och balkong.

Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 11-1102
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 626 kr
Boarea: 46,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 1 av 4
Nummer: 11-1102
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med skjutdörrsgarderob öppnar upp denna luftiga tvåa. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Till vänster i hallen ligger sovrummet med en stor skjutdörrsgarderob med linneskåp och fönster mot balkongen.

Kök och vardagsrum smälter samman genom en öppen planlösning vilket ger en luftig känsla i hemmet. Från vardagsrummet når du den rymliga balkong som är perfekt för varma sommarkvällar. Köket ligger i vinkel för att ge extra arbetsyta och möjlighet att laga mat tillsammans.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: