Lägenhet 11-1103

Såld

Välkommen in i denna rymliga tvåa med bra förvaring

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 11-1103
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 11-1103
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 514 kr
Boarea: 66,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 1 av 4
Nummer: 11-1103
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med plats för avhängning i skjutdörrsgarderob öppnar upp denna välplanerade tvåa. I skjutdörrsgarderoben finns även ett städskåp. Rakt fram i hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet ligger sovrummet med en stor skjutdörrsgarderob med linneskåp och utgång till den ena balkongen.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Sambandet mellan kök och vardagsrum gör att du kan fortsätta samtala med vänner när du rör om i maten. Från vardagsrummet når du även en balkong i västerläge, perfekt för att öppna upp och släppa in lite sol i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: