Lägenhet 11-1302

Såld

Välkommen in på översta våningen till denna öppna trea med två terrasser och vindsförråd.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 11-1302
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 5 701 100 kr
Månadskostnad: 4 957 kr
Boarea: 99 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 3 av 4
Nummer: 11-1302
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: April 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med plats för avhängning i garderob öppnar upp denna ljusa trea. I hallen finner du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet har utgång till en stor terrass med plats för både odlingar och trevligt umgänge. Intill vardagsrummet ligger det ena sovrummet med en skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet smälter samman med köket som har utgång till en trevlig terrass i västerläge.

Matplatsen har dubbel takhöjd vilket ger hemmet en luftig och rymlig känsla. Härifrån når du trappan upp till loftvåningen där du finner ytterligare ett vardagsrum, ett mindre rum med takfönster, toalett med dusch samt ett vindsförråd. Vardagsrummet är öppet ner mot matplatsen och har även ett takfönster som bidrar till den öppna känslan i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: